<

Velkommen til Påskegave

Hos Påskegave finder du mere end 500 varer i shoppen, som vi sælger til virksomheder og offentlige myndigheder. Vores priser er konkurrencedygtige, udvalget er stort og varieret. Sortimentet skifter hvert år, vi har fingeren på pulsen og følger med. Samtidig kan du år efter år få klassikere, så du ikke går galt i byen, når du skal indkøbe påskegaver til hele firmaet, der bliver taget godt imod. Du får en samarbejdspartner, der har været i branchen i mange år.

Bestil let påskeæg til firmaet

Påskegave har i over 30 år hjulpet danske virksomheder med at gøre indkøb af påskegaver og påskeæg til medarbejdere og kunder nemt og trygt. Vi er sparringspartner for indkøbsafdelingen, vores mål er at I får glade medarbejdere.

Vi har en lang erfaring fra branchen, der gør os klædt på til at udvælge de gaver der er populære og er et hit blandt medarbejdere og kunder. Vi er meget ydmyge og har altid fokus på at forbedre oplevelsen for vores kunder og give så god information om produkterne som muligt.

Få hurtig levering af dit påskeæg

Du kan få leveret dine påskeæg, chokoladeæsker, designgaver, påskeøl, eller hvad du bestiller når du ønsker det. Vi har normalt 3-5 dages leveringstid. Lige op til påske kan leveringstiden godt komme op på 5 dage. Bestiller du i god tid og ønsker levering på en specifik dato, skriver du det på din bestilling i feltet.
Vi tilbyder at sende gaven hjem til dine medarbejdere, hvis der er nogen med hjemmearbejdsplads. Send en mail til os på info@paaskegave.dk, så sender vi pakkerne til hjemmeadresser.

Historien om Påskegave

Påskegave blev grundlagt af Michael Pedersen tilbage i 1992. Sortimentet har fulgt med tidens udvikling og trends inden for påskeæg, påskelækkerier, påskeøl, designgaver m.m., der siden hen også er føjet til sortimentet. Påskegave kom online, det blev nemt at handle alle gaver ét sted, hurtigt og nemt med få klik. Virksomheden er i 2022 blevet opkøbt af JustMore.dk, der forhandler kontorartikler. Du har stadig de samme medarbejdere i røret fra Påskegave, som du plejer. Intet er forandret for dig som kunde.

Påskegave er en samarbejdspartner du kan stole på

Det er nemt for dig med få klik at bestille påskegaver til hele virksomheden. Vi har et stort og varieret produktsortiment og gode priser på varerne. Du kan derfor købe alle dine gaver ét sted i stedet for at lede flere forskellige steder. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Find nemt rundt på webshoppen og spar tid

Vi har lavet webshoppen, så du kan søge efter produkter i forskellige prisklasser, så det passer til jeres budget. Du kan også søge efter et bestemt brand, så du ikke ser irrelevante påskegaver. Hvis du ønsker en bestemt type vare, er det også muligt at søge på det.

Åbningstider

Du er velkommen til at ringe til os mandag – torsdag kl. 9.00 - 16.00 og fredag 9.00 – 14.00 på telefon 7020 4056. Vi har ikke en fysisk butik i Allerød. Til gengæld kan du handle online døgnet rundt.  

Påskeæg til fornuftige priser

Vores vigtigste opgave er at servicere vores kunder, både i telefonen, på mail og på vores webshop. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores webshop til en endnu bedre oplevelse, så du nemt og hurtigt kan finde de påskegaver og -æg til dine medarbejdere og kunder til de helt rigtige priser.
Forkæl dig selv og dine nærmeste med en påskegave til en fornuftig pris – velkommen til Påskegave.

Gode danske mærker